Zinību diena pirmsskolā

Es paņemšu vasaras sapni ,

Un gladiolu pielikšu klāt ,

Pie dālijas,asteres ziedu ,

Lai rudens smaržojot nāk.

1. septembrī savus lielos rūķīšus un viņu vecākus audzinātāja sagaidīja ar lielu ,košu , pašdarinātu gladiolu rokās, kas liecina ,ka vasariņai drīz nāksies pamāt atā ,līdz nākamajam gadam un rudenim-jaunam mācību cēlienam ,teikt-labrīt!

Ar skanīgām bērnu dziesmām- jestri ieskandinājām Zinību dienu, sasveicinājāmies! Gājām rotaļās , ar atbilžu kartītēm atbildējām uz jautājumiem par šī rīta iespaidiem, dodoties uz skolu!

Uz papīra plaukstiņām vecāki rakstīja sava bērna vārdu, zieda nosaukumu ,kas raksturo bērnu, izkrāsoja ziedu krāšņā ziedu vāzītē!

Par labi paveiktu darbiņu, bērni saņēma dāvanā burvju zīmuli, kurš būs lielisks palīgs – burtiņu un cipariņu rakstītājs.

Mazos Rūķīšus sagaidīja smaidošā audzinātāja ar dažādiem rūķīšiem. Audzinātāja ar savu palīgu spēļu rūķi iepazinās ar bērniem un bērnu vecākiem. Bērni palīdzēja rotaļu rūķim salasīt ziedus, ko bija izkaisījusi aizgājusī vasara pa grupas telpām. Bērni izveidoja no ziedlapiņām krāšņus ziedu tērpus kartona rūķiem. Tad rūķis ar audzinātāju svinīgi uzņēma mazos bērnus Mazo Rūķīšu grupiņā. Noslēgumā visi nodejoja rūķu deju.

Lai jaunais mācību gads mums visiem ir ar interesantām ,radošām idejām bagāts ,jaunām ,aizraujošām zināšanām ,iespējām īstenot savas ieceres un mērķus!

Lai saulains un priecīgs rudens ziediem rotātais jaunā mācību gada sākums!